İsim:Mesut Kadaifçioğlu
Meslek:mobilya
İnternet bağlantı hızı:2048
İşlemci hızı/ram:3 ghz 3gb
Oynama günleri ve saatleri:haftada 4 gün ortalama 9 12 saat arası..
Oynadığınız yer (ev/kafe/yurt):Ev
Ventrilodan konuşmanıza ve raid liderini dinlemenize engel var mı?: Herhangi bir sorun yok..
Karakter BilgileriArmory linki: ÖRNEK :
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... n=KhiraqueAdı:Khiraque
Irkı:Blood Elf
Sınıfı:Mage
Toplam oynama süresi (/played):134 day
Mevcut realm: Twisting Nether
Mevcut yada en son guild: Sierra(Stormrage) Anima(Wildhammer)
Karakteri kendiniz mi yaptınız yoksa trade/satın mı aldınız? Aldıysanız tarih ve açıklama: Kendim kastım..
Meslekler ve Skilleri (varsa kayda değer recipeler): Jewelcraft Engineer
Raîd tecrübesi (TBC ve WOTLK dönemleri): Wow content clear,Tbc Content clear,Wotlk İCC HC 11/12
Lvl80 alt karakterler:Wildhammerda Warrior,Druid,Rogue
Raîd gereksimine göre talentları değiştirecek misiniz?
Bnden istenilen neyse ne yapılması gerekiyorsa yaparım..
----------------------------------------------------------------------------------------------------[/color]
Karakter biligleri Armoryden incelenecektir. Herhangi bir nedenle normal ekipman
dışında başka bir ekipman kayıtlıysa sınıfınızla alakalı aşağıdaki bilgileri doldurun.
Talent dağılımı:Fire 18/53/0
Healing/Mana Regen:
Damage/Spell Penet/Crit/Hit/Haste:3249 sp %40 crit 450 hit 1039 haste
Att Power/Crit/Hit:
Armor/Defense/Dodge/Parry/Block/Resilience:
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Raid içerisinde kullandığınız UI görüntüsünü ekleyin (keybindlar görünecek şekilde).
Boss figtlarında kullandığınız skill/spell rotasyonunu yazınız.Scorch Living Bomb Fireblast fireball fireball (streak acilinca) pyro
25 man raidlerde gerekli grafik detayları açıkken ortalama kaç fps ile oynuyorsunuz?Normal default ayarlarda min 60 fps ile oynuorm..
25 man raidlerde fightlarda ne kadar latency (ms) ile oynuyorsunuz? 75-150 arası
Classınızla ilgili hangi siteleri takip ediyorsunuz?Wow türkde tartisiorm genelde..
Diğer[color=#000080]
Mevcut guildinizden ayrılma nedeniniz? Animadan ayrıldım en son yabancı türk karısıktı tartismalar oldu ayrıldım..
Destination'a başvuru nedeniniz/Tanıdıklarınız/Guilde olabilecek katkınız? Basarilari göz kamaştırıcı tanıdgım herhangi biri yok inş olacak

Başvurunuz sonuçlandıktan sonra forumdan kaldırılsın mı? Benim için bir problem teşgil etmez durabilir..
Diğer belirtmek/sormak istedikleriniz?
Yok...